אם יש לך לינגוויני, פתיתי פלפל, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו לינגוויני עם מולים ועשבי תיבול טריים, לינגוויני עם צדפות ועשבי תיבול טריים, ו לינגוויני עם מולים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן וחמאה בסיר כבד של 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך. לבשל שום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל, ערבוב, עד השום מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פירורי לחם, כמה חופנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים מולים ומבשלים, מכוסה, רועד סיר מדי פעם, רק עד מולים לפתוח רחב, 5 עד 8 דקות. (להשליך כל שנותר סגור לאחר 8 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר מהחום ולשמור על חום.
5
בינתיים, לבשל לינגוויני בסיר פסטה של מים רותחים מלוחים היטב עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז לינגוויני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
לזרוק לינגוויני עם מולים וכל נוזל מחשיש, גבינה, ועשבי תיבול. רזה עם מי בישול שמורים אם תרצה.