תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם נקניק ופטריות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח כשר, עגבניות שזיפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פטריות צדפות מוקפצות עם לינגוויני, לינגוויני מחיטה מלאה עם פטריות ואספרגוס, ו פריטטה עם פטריות, לינגוויני ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים כמו התווית מכוונת. שמור 1 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב, עד השחמה, 3 דקות. להגדיל את החום גבוה; להוסיף את הבצל, סלרי ופטריות ומבשלים, ערבוב, עד במכרז, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
נקניק
סלרי
בצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. להפחית את החום בינוני גבוה; להוסיף את העגבניות ויין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שום
יין
4
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מעובה מעט, על 4 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ומפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
קרם
5
מוסיפים את הפסטה למחבת ומבשלים, זורקים, עד שהוא סופג חלק מהרוטב, 2 עד 3 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף חלק ממי בישול פסטה שמורות כדי לשחרר, במידת הצורך.) מתבלים במלח ופלפל.