לינגוויני עם פרושוטו וגורגונזולה
לינגוויני עם פרושוטו וגורגונזולה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 616 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, פלפל, עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לינגוויני ותרד ברוטב גורגונזולה, Linguine Gorgonzola עם אגוזי מלך קלויים, ו לינגוויני עם גורגונזולה, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ומרווה.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס של נוזל הבישול. להחזיר את הפסטה לסיר, לכסות חלקית ולשמור על חם.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת nonreactive גדולה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה. מערבבים את פרושוטו ועגבניות מיובשות. מתבלים בפלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל שחור ומבשלים במשך 5 דקות.
הוסף 1/4 כוס של ציר העוף ומעורר את כל חתיכות השחמה נצמדים לתחתית המחבת.
יוצקים את הרוטב על הפסטה וזורקים היטב.
מוסיפים את מלאי העוף 1/2 כוס הנותרים ואת Gorgonzola למחבת ומערבבים על חום מתון עד שמנת. מסננים את הרוטב על הפסטה, מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים, מוסיפים חלק מנוזל הבישול השמור אם הפסטה נראית יבשה.
מגישים עם: סלט ירוק לבוש קל כיכר פריך של לחם איטלקי.