תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם ראגו עוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 796 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם בצל, עגבניות, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף Ragu w Rigatoni, קרוק סיר ראגו עוף, ו ראגו עוף קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהמיצים מתאדים והעוף מוזהב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוסיף את שאלוט ושום ו לטגן עד במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את היין ומערבבים כדי לגרד את כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הרוזמרין ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
7
מוסיפים את רוטב המרינרה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים בעדינות עד שהטעמים מתערבבים, כ -10 דקות.