לינגוויני עם רוטב פירות ים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם טבעות, דיונון תינוק, זין-מקורצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו לינגוויני עם רוטב פירות ים, לינגוויני פירות ים, ו לינגוויני פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחית את עגבניות השזיף האיטלקיות במעבד מזון או בבלנדר. מסננים אותם דרך מסננת בסדר להגדיר על קערה גדולה; להשליך את זרעי עגבניות.
בתוך תבשיל גדול עשוי ברזל יצוק אמייל, מחממים את שמן זית כתית מעולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
3
מוסיפים את השום המרוסק ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את עגבניות מחית, מיץ צדפות, טימין, בזיליקום וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד שהוא מופחת בשליש, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את הדיונון ומבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
6
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מסננים את הפסטה היטב ומחזירים אותה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
מוסיפים את המולים ואת התרנגולים לרוטב העגבניות, מכסים ומבשלים את הרוטב על חום גבוה בינוני עד שרוב הקונכיות נפתחו, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
צדפות
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודו
9
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם ורודים ומוצקים, בערך 2 דקות יותר. השליכו כל מולים או צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
יוצקים את רוטב עגבניות ופירות ים על הפסטה המבושלת וזורקים על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
קישואים, לא קלופים וקצוצים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
11
מעבירים את הפסטה והרוטב לקערה גדולה מחוממת, מפזרים פלפל אדום כתוש ומגישים.