לינגוויני עם רוטב פלפל אדום
לינגוויני עם רוטב פלפל אדום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. אם יש לך מלח, פלפל, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב פלפל אדום, לינגוויני עם רוטב פלפל מתוק, ו לינגוויני עם רוטב פלפל אדום קלוי.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים פלפל אדום ושום; לבשל, חשוף, 30 דקות, ערבוב מדי פעם. הניחו בצד וקררו מעט.
מניחים תערובת פלפל בבלנדר; להוסיף בזיליקום קצוץ הבא 3 מרכיבים. תהליך עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
כדי לשרת, פסטה העליון עם רוטב פלפל.
מקשטים עם עלי בזיליקום, אם תרצה.