לינגוויני עם רוטב צדפה לבנה גריליקי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך יין, פלפל טחון, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. . עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לינגוויני ברוטב צדפות לבנות, לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל לינגוויני לרתיחה עד רך עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים אנשובי במחבת עד שהם מתמוססים לתוך השמן, כ 5 דקות; מוסיפים שום וממשיכים לבשל עד שהוא משחימים קלות, 2 עד 3 דקות. ממיסים חמאה לתערובת האנשובי. כאשר החמאה מתחילה לבעבע, מערבבים פטרוזיליה, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור לתוך תערובת החמאה; מבשלים כדי לרכך את הפטרוזיליה, על 1 דקה.
יוצקים יין על 3/4 של מיץ צדפות שמורות למחבת.
מניחים כיסוי על המחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך. מביאים נוזל לרתיחה; מוסיפים צדפות וממשיכים לבשל עד שהצדפות מחוממות דרך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים רוטב צדפות על לינגוויני כדי לשרת.