קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לינגוויני עם רוטב צדפה לבנה גריליקי

לינגוויני עם רוטב צדפה לבנה גריליקי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך יין, פלפל טחון, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. . עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לינגוויני ברוטב צדפות לבנות, לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל לינגוויני לרתיחה עד רך עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים אנשובי במחבת עד שהם מתמוססים לתוך השמן, כ 5 דקות; מוסיפים שום וממשיכים לבשל עד שהוא משחימים קלות, 2 עד 3 דקות. ממיסים חמאה לתערובת האנשובי. כאשר החמאה מתחילה לבעבע, מערבבים פטרוזיליה, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור לתוך תערובת החמאה; מבשלים כדי לרכך את הפטרוזיליה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים יין על 3/4 של מיץ צדפות שמורות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים כיסוי על המחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך. מביאים נוזל לרתיחה; מוסיפים צדפות וממשיכים לבשל עד שהצדפות מחוממות דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים רוטב צדפות על לינגוויני כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'