קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

לינגוויני עם רוטב רכיכות

לינגוויני עם רוטב רכיכות
לינגוויני עם רוטב רכיכות הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 657 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנב לובסטר, עגבניות משומר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב רכיכות, לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), ו Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
הוסף דיונון; sauté רק עד אטום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
4
מוסיפים יין; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים עגבניות עם מיצים ורסק עגבניות. להביא לרתיחה, פירוק עגבניות. כיסוי; מבשלים על אש נמוכה 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
להביא 1/4 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה אחרת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים צדפות ומולים. כיסוי; לבשל עד פגזים פתוחים, על 6 דקות (להשליך כל צדפות ומולים שאינם פתוחים).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
8
העברת רכיכות למסננת להגדיר מעל קערה בינונית; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מסננים מיצים ממחבת וקערה בינונית דרך מסננת בסדר לרוטב עגבניות. רוטב רתיחה שנחשף עד מעובה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
מוסיפים לובסטר, שרימפס וצדפות. מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
11
מוסיפים צדפות ומולים ממסננת. מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים הנותרים 3 כפות שמן ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
בינתיים, לבשל לינגוויני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
ניקוז. חזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
להוסיף רוטב רכיכה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צדפות מפרץצדפות מפרץ794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות בסגנון איטלקי עם בזיליקוםעגבניות בסגנון איטלקי עם בזיליקום2961 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'זנב לובסטר לא מבושל, קליפה, בשר חתוך לחתיכות 1 אינץזנב לובסטר לא מבושל, קליפה, בשר חתוך לחתיכות 1 אינץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מולים, שפשף, debeardedמולים, שפשף, debearded62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה1חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסק מיובשפלפל אדום מרוסק מיובש227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס לא מבושל גדול, קלופים, מקולפיםשרימפס לא מבושל גדול, קלופים, מקולפים340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דיונון מנוקה, גופות חתוכות לטבעות ברוחב 1/2 אינץ', זרועות שמאל שלמותדיונון מנוקה, גופות חתוכות לטבעות ברוחב 1/2 אינץ', זרועות שמאל שלמות2חתיכות טופי הית' ברפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון