לינגוויני שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (המכונה לינגוויני שרימפס סגנאקי)
Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 491 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8975 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות משומר, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני שרימפס ברוטב עגבניות ויין לבן, שרימפס פטה עם לינגוויני, ו לינגוויני עם שרימפס ופטה.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול ומבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה.בינתיים, מחממים את השמן במחבת על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל צ ' ילי ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים במשך כמה דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת אורגנו ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -10 דקות
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד מבושל, על 2-4 דקות.
מערבבים בפטה, שמיר ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים מעל הלינגוויני.