ליקר ביצים-פודינג לחם Panettone
פודינג לחם panettone egggnog-נטול גלוטן, ו קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 296 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, "תמצית ונילן", "פאנטונה", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו ליקר ביצים-פודינג לחם panettone, פודינג לחם Panettone Egggnog, ו פודינג לחם Panettone (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 475 מעלות F.
מניחים קומקום תה של מים על להרתיח לאמבט מים. עם סכין משונן, להסיר את קרום הצד מן חצי חתיכת panettone.
חתוך לקוביות 3/4 עד 1 אינץ'. אתה צריך לקבל 5 כוסות. שמור את הפנטון הקוביות בקערת ערבוב גדולה.
עבור פודינג ליקר ביצים, בקערה אחרת ביסודיות לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, סוכר, חצי וחצי, רום, תמצית וניל, ו צורם בריא של אגוז מוסקט טרי.
שפוך את זה על קוביות הלחם.
לרסס 12 חור מאפין פח עם ספריי בישול ירקות. מצקת את תערובת הלחם / ליקר ביצים בעדינות ובאופן שווה לתוך קופסאות המאפין. הקוביות הגדולות שנצמדות נראות נחמד.
מניחים את מאפין מלא פח בגיליון עוגיות צדדי גבוה או מחבת צלייה.
מעבירים לתנור שחומם מראש ושופכים בזהירות את המים החמים מהקומקום על מחבת הסדין, ויוצרים אמבט מים לפח המאפין לשבת בו.
אופים 15 עד 20 דקות עד צמרות משחימים יפה, וקיסם מגיע נקי מהמרכז.
פודינג לחם יכול להיות מוגש חם או קר. גלידת וניל או קצפת יהיו ליווי נהדר.
במקום לסירוגין מאפין פח במחבת צלייה על הכיריים.
יוצקים עד 1 אינץ ' של מים רותחים. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 15 עד 20 דקות. הפודינג ינשוף וקיסם שיניים ייצא נקי מהמרכז. צמרות לא חום עם שיטה זו. אולי קצת סוכר קינמון בזמן ההגשה יהיה נחמד.