ליקר ביצים של אמא
ליקר הביצים של אמא יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, אגוז מוסקט טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מערבבים יחד סוכר וקמח. מערבבים בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. בקערה קטנה, להקציף חלמונים עד חלקה. מצקת כמות קטנה של חלב חם לתוך החלמונים במהירות לטאטא פנימה.
יוצקים את תערובת חלמון מזג בחזרה לתוך חלב חם. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה.
בכוס בינונית או קערת מתכת, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף 4 כפיות סוכר, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לבנים לתוך ליקר ביצים ומקררים עד מקורר.
מגישים עם מנה של קצפת וקורטוב של אגוז מוסקט.