ליקר חלב
ליקר חלב נטול גלוטן, משקאות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 1328 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, גראפה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איך להכין ליקר חלב מתוק, שוקולד אגוזים חלב ודבש קינמון קשיו חלב / מעבר שקדים, ו חלב זהוב: כורכום שמנת ותה זנגביל עם חלב קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את גראפה וחלב לתוך צנצנת זכוכית נקי ללא דופי עם מכסה הדוק הולם. סקופ בסוכר, שוקולד ולימון. מכסים את הצנצנת בחוזקה ולנער היטב כדי לעזור לסוכר להתחיל להתמוסס. זה ייראה מקושקש; זה כמו שזה צריך להיות, ובטוח לחלוטין. מניחים בצד במקום קריר, כהה לנער או לערבב עם כפית נקייה כל יום במשך 10 ימים.
הגדר מסננת מצופה בכותנה מעל קערה ויוצקים בתערובת. כאשר התערובת סיימה ניקוז, לסחוט את הבד כדי לשחרר כמה שיותר מהנוזל ככל האפשר, ולהשליך את המוצקים.
קו מסננת עם מסנן נייר קפה.
יוצקים את הליקר ולתת לתערובת לטפטף דרך הקערה הנקייה—זה יכול לקחת עד 24 שעות. לשנות את המסנן כאשר הוא הופך להיות סתום עם שאריות מהליקר. אני חוזר על צעד זה פעם או פעמיים יותר אחרי כל הליקר עבר כדי להבהיר את זה ככל האפשר.
יוצקים את הליקר לתוך decanter עם העליון הדוק הולם. זה ישמור בטמפרטורת החדר עד שישה חודשים.