ללא גלוטן ברים דגנים ללא אופים
צריך ארוחת בוקר חינם חלבית? חטיפי דגנים ללא גלוטן לא אופים יכולים להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, סירופ תירס, חמאת בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו חמאת בוטנים לעיסה ודגני שוקולד (ללא אופים, טבעוני, ללא גלוטן), ללא אופים חמאת בוטנים משולשת וחטיפי דגנים לעיסים שוקולד (טבעוני, ללא גלוטן), ו ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי דגני דובדבן תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה 13 x 9 אינץ ' מחבת. בתנור הולנדי של 4 עד 5 ליטר, מחממים סירופ תירס וסוכר לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים עד שהסוכר נמס; מסירים מהחום.
מוסיפים 1 כוס חמאת בוטנים; מערבבים עד חלקה.
מוסיפים דגנים; מערבבים היטב. מיד לחץ במחבת חמאה.
בסיר 2 ליטר על אש נמוכה, להמיס שבבי שוקולד עם הנותרים 1/4 כוס חמאת בוטנים, ערבוב כל הזמן.
מורחים באופן שווה על פני ברים. מקררים כ -30 דקות או להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר עד שהשוקולד מוגדר. עבור ברים, לחתוך 9 שורות על ידי 4 שורות.