ללא גלוטן יום שלישי: S ' More פאי
ללא גלוטן יום שלישי: עוגת S ' More עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פודינג מיידי. אם אתה אוהב כמות נדיבה של מילוי שוקולד, פודינג שוקולד, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ו ללא גלוטן יום שלישי: Shortcakes (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, לשלב את פירורי קרקר גרהם, חמאה מומסת וסוכר.
מערבבים עד הפירורים לחים ולהחזיק יחד.
להעביר את הפירורים למחבת פאי 9 אינץ'.
באמצעות גב כף, לחץ על הפירורים לתחתית המחבת ומעלה את הצדדים.
אופים במשך 10-12 דקות או עד חום זהוב.
מוציאים מהתנור, מניחים על מתלה תיל ומאפשרים להתקרר.
כפית את הפודינג הצונן לתוך קרום העוגה האפוי.
לכסות את החלק העליון עם מיני מרשמלו.
תחמם את המטגן שלך ותשתה את המרשמלו מתחת לברוילר.
לשרת וליהנות. תאחסן כל שאריות עוגה במקרר.