קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק

ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 816 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה, ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום, ו ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי עוגת גבינה בטטה.

הוראות

1
עבור בצק טארט בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
Fit stand מיקסר עם מצורף משוט שטוח. בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה, סוכר, ווניל במהירות בינונית עד צורות הדבק עבה תערובת מתבהרת מעט, כ 90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים במשך 30 שניות.
4
התערובת תהיה יבשה ומתפוררת.
5
עצור מיקסר לגרד את הקערה. הפעל מערבל בחזרה למהירות בינונית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים עד הבצק יוצר, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
תרסיס קל 10 אינץ ' טארט פאן עם תרסיס בישול שאינו מקל. להפוך את הבצק למחבת מוכנה. באמצעות הידיים, לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית ולצדדים של מחבת. הבצק נוקשה וייקח כמה דקות ללחוץ לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקררים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מחממים תנור ל 191°. כאשר התנור מחומם מראש, להסיר מחבת טארט מהמקרר. לנקב את הקרקעית ואת הצדדים במזלג.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
הסר מחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
כאשר מגניב, אם תרצה, להכין מילוי גנאש ויוצקים לתוך פגז טארט.
13
למילוי: אם משתמשים באגוזים, מניחים במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אגוזים הם ארומטיים ופשוט להתחיל חום. אגוזים קלויים מגניבים על תבנית אפייה. כאשר מגניב, להפיץ אגוזים באופן שווה על החלק התחתון של קליפת טארט אפוי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
בסיר קטן (2 ליטר), להביא קרם לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר קרם רותח, להסיר מן החום. מערבבים בשוקולד. באמצעות כף עץ, מערבבים תערובת עד שהשוקולד נמס וגנאש מבריק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
יוצקים גנאש לתוך קליפת טארט אפוי.
16
צ ' יל טארט במשך ארבע שעות או לילה.
17
הסר טארט מהמקרר כשעה לפני ההגשה.