קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק

ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 816 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה, ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום, ו ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי עוגת גבינה בטטה.

הוראות

1
עבור בצק טארט בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
Fit stand מיקסר עם מצורף משוט שטוח. בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה, סוכר, ווניל במהירות בינונית עד צורות הדבק עבה תערובת מתבהרת מעט, כ 90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים במשך 30 שניות.
4
התערובת תהיה יבשה ומתפוררת.
5
עצור מיקסר לגרד את הקערה. הפעל מערבל בחזרה למהירות בינונית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים עד הבצק יוצר, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
תרסיס קל 10 אינץ ' טארט פאן עם תרסיס בישול שאינו מקל. להפוך את הבצק למחבת מוכנה. באמצעות הידיים, לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית ולצדדים של מחבת. הבצק נוקשה וייקח כמה דקות ללחוץ לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקררים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מחממים תנור ל 191°. כאשר התנור מחומם מראש, להסיר מחבת טארט מהמקרר. לנקב את הקרקעית ואת הצדדים במזלג.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
11
הסר מחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
כאשר מגניב, אם תרצה, להכין מילוי גנאש ויוצקים לתוך פגז טארט.
13
למילוי: אם משתמשים באגוזים, מניחים במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אגוזים הם ארומטיים ופשוט להתחיל חום. אגוזים קלויים מגניבים על תבנית אפייה. כאשר מגניב, להפיץ אגוזים באופן שווה על החלק התחתון של קליפת טארט אפוי.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
בסיר קטן (2 ליטר), להביא קרם לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר קרם רותח, להסיר מן החום. מערבבים בשוקולד. באמצעות כף עץ, מערבבים תערובת עד שהשוקולד נמס וגנאש מבריק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
יוצקים גנאש לתוך קליפת טארט אפוי.
16
צ ' יל טארט במשך ארבע שעות או לילה.
17
הסר טארט מהמקרר כשעה לפני ההגשה.