קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק

ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 816 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה, ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום, ו ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי עוגת גבינה בטטה.

הוראות

1
עבור בצק טארט בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
Fit stand מיקסר עם מצורף משוט שטוח. בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה, סוכר, ווניל במהירות בינונית עד צורות הדבק עבה תערובת מתבהרת מעט, כ 90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים במשך 30 שניות.
4
התערובת תהיה יבשה ומתפוררת.
5
עצור מיקסר לגרד את הקערה. הפעל מערבל בחזרה למהירות בינונית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים עד הבצק יוצר, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
תרסיס קל 10 אינץ ' טארט פאן עם תרסיס בישול שאינו מקל. להפוך את הבצק למחבת מוכנה. באמצעות הידיים, לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית ולצדדים של מחבת. הבצק נוקשה וייקח כמה דקות ללחוץ לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקררים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מחממים תנור ל 191°. כאשר התנור מחומם מראש, להסיר מחבת טארט מהמקרר. לנקב את הקרקעית ואת הצדדים במזלג.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
כאשר מגניב, אם תרצה, להכין מילוי גנאש ויוצקים לתוך פגז טארט.
13
למילוי: אם משתמשים באגוזים, מניחים במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אגוזים הם ארומטיים ופשוט להתחיל חום. אגוזים קלויים מגניבים על תבנית אפייה. כאשר מגניב, להפיץ אגוזים באופן שווה על החלק התחתון של קליפת טארט אפוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
בסיר קטן (2 ליטר), להביא קרם לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר קרם רותח, להסיר מן החום. מערבבים בשוקולד. באמצעות כף עץ, מערבבים תערובת עד שהשוקולד נמס וגנאש מבריק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
יוצקים גנאש לתוך קליפת טארט אפוי.
16
צ ' יל טארט במשך ארבע שעות או לילה.
17
הסר טארט מהמקרר כשעה לפני ההגשה.