קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: עוגות מיני קפה

ללא גלוטן יום שלישי: עוגות מיני קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: עוגות מיני קפה. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח אורז, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-240 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ללא גלוטן יום שלישי: עוגות משפך, מיני עוגות דלעת Bundt (ללא גלוטן, טבעוני, חלב חינם), ו מיני מקרוני ללא גלוטן ועוגות גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את התוספת: בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח אורז לבן, קורנפלור, סוכרים וקינמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קינמון טחוןקינמון טחון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חמאה מומסת ותמצית וניל. מערבבים עד תערובת דומה פירורים עדינים. אתה לא רוצה גם לעשות פירורים גדולים--אלה יכולים לשקוע לתחתית העוגה במהלך האפייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
הכן את העוגה: מחממים תנור ל 350 °F;. תרסיס 24 חללי מאפין עם ספריי בישול nonstick. בקערה גדולה, להקציף יחד סוכר מגורען, קמח אורז לבן, עמילן תירס, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה קטנה, להקציף יחד חלב, ביצים, שמן, תמצית וניל, תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
יוצקים מרכיבים רטובים על פני מרכיבים יבשים.
5
להקציף עד חלקה. החובט יהיה דק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מלא כוסות מאפין מוכן חצי מלא. בנדיבות ומפזרים בעדינות מוכן ציפוי על כל עוגה, על כף אחת כל.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
7
אופים עוגות עד חום זהוב. הם אמורים לחזור למגע, בערך 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מחבת מהתנור. אפשר לעוגות להתקרר במחבת במשך חמש דקות לפני העברת אותם מתלה תיל להתקרר לחלוטין. כדי להסיר עוגות מהמחבת, להפעיל מרית מתכת סביב הקצוות של העוגה ולהשתמש במרית כדי להרים את העוגה מתוך המחבת. לאחסן עוגות במיכל מכוסה עד שלושה ימים על הדלפק או להקפיא עוגות מקורר עד חודש אחד.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף