תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: עוגות מיני קפה. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח אורז, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-240 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ללא גלוטן יום שלישי: עוגות משפך, מיני עוגות דלעת Bundt (ללא גלוטן, טבעוני, חלב חינם), ו מיני מקרוני ללא גלוטן ועוגות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את התוספת: בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח אורז לבן, קורנפלור, סוכרים וקינמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קינמון טחון
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים חמאה מומסת ותמצית וניל. מערבבים עד תערובת דומה פירורים עדינים. אתה לא רוצה גם לעשות פירורים גדולים--אלה יכולים לשקוע לתחתית העוגה במהלך האפייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
3
הכן את העוגה: מחממים תנור ל 350 °F;. תרסיס 24 חללי מאפין עם ספריי בישול nonstick. בקערה גדולה, להקציף יחד סוכר מגורען, קמח אורז לבן, עמילן תירס, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה קטנה, להקציף יחד חלב, ביצים, שמן, תמצית וניל, תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלי
טרגון אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
יוצקים מרכיבים רטובים על פני מרכיבים יבשים.
5
להקציף עד חלקה. החובט יהיה דק.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
מלא כוסות מאפין מוכן חצי מלא. בנדיבות ומפזרים בעדינות מוכן ציפוי על כל עוגה, על כף אחת כל.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
7
אופים עוגות עד חום זהוב. הם אמורים לחזור למגע, בערך 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מחבת מהתנור. אפשר לעוגות להתקרר במחבת במשך חמש דקות לפני העברת אותם מתלה תיל להתקרר לחלוטין. כדי להסיר עוגות מהמחבת, להפעיל מרית מתכת סביב הקצוות של העוגה ולהשתמש במרית כדי להרים את העוגה מתוך המחבת. לאחסן עוגות במיכל מכוסה עד שלושה ימים על הדלפק או להקפיא עוגות מקורר עד חודש אחד.