זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך עמילן תפוחי אדמה, קמח אורז חום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק, ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק, ו ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק סופגניית תפוחים סיידר.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים מרכיבים רטובים על מרכיבים יבשים ומקציפים עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
שמן קל מחבת מחבת מחבת שטוחה עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים מחום מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים הבלילה, כ 1/4 כוס לכל פנקייק, על מחבת. (בלילה צריך לרחוש כאשר הוא פוגע במחבת. )
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מבשלים במשך כשלוש דקות. הפוך פנקייק כאשר בועות מופיעות על פני השטח של פנקייק ולהתחיל פופ. הפנקייק צריך להתחיל להיראות כמעט יבש. הפוך ומבשל עוד 1-1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק