ללא גלוטן יום שלישי: קל פיצה קרום
גשו לסופר וקנו קמח אורז, תערובת לחם מקורית של צ'בי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום, ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים תוצרת בית קלים, ו ללא גלוטן יום שלישי: פריך וקל וופלים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להקציף יחד תערובת Chebe, קמח אורז לבן, אבקת אפייה, ומלח. בקערה קטנה, להקציף יחד מים, ביצים ושמן זית.
יוצקים תערובת מים על מרכיבים יבשים. מערבבים עם כף עץ לשלב. הבצק צריך כמעט ליצור כדור. אם הבצק יבש, מוסיפים כף אחת או שתיים יותר של מים.
אורז לבן קל קמח הדלפק שלך. להפוך את הבצק על הדלפק. ללוש בצק עד גמיש וגמיש, בערך דקה אחת.
שמן 18" x13 " תבנית אפייה. שוב, אורז לבן קמח הדלפק שלך.
מגלגלים בצק החוצה לתוך מלבן גדול. אני בדרך כלל מגלגל אותו על 15"x13". בתנועה מהירה, להעביר את הבצק לתבנית אפייה. באמצעות הידיים, לחץ על הבצק באופן שווה למחבת. הבצק יהיה דק אבל יכסה את כל המחבת.
אופים עד חום זהוב קל, על 18 דקות.
הסר מחבת מהתנור. למעלה לפי הצורך. להחזיר פיצה לתנור ואופים עד תוספות חמות. הזמן משתנה בהתאם לציפוי.
הסר פיצה מהתנור. אפשר להתקרר במשך חמש דקות.