תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 43 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 409 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, מסטיק קסנטן, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ו ללא גלוטן יום שלישי: S ' More פאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלי תנור במרכז באמצע התנור. מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז חום, עמילן תירס, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan בקערת ערבוב גדולה או קערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חום
קני ממתקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להקציף או מעבד מזון דופק לשלב.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים חמאה קרה או קיצור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
חותכים חמאה לקמח עד חמאה היא בגודל של אפונה תינוק. אם החמאה היא משולבת מדי, הקרקרים לא יהיו כמו קשקשים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קטנה
לכריכה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
6
הוסף מים. מערבבים או דופק מעבד מזון עד הבצק נוצר. הבצק יהיה מוצק. אם הבצק יבש, מוסיפים כף נוספת של מים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מניחים בצק בין שתי חתיכות נייר קלף. (קלף צריך להיות על 12 x 16 אינץ'.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
9
הסר פיסת נייר קלף עליונה. החלק את הבצק על תבנית אפייה מעוטרת. בצק זין בכל רחבי עם מזלג. באמצעות גלגל פיצה, לחתוך בצק לחתיכות בגודל קרקר. מפזרים בנדיבות מלח כשר על כל החלק העליון של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
לכריכה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)