קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

ללא גלוטן שוקולד כפול חמאת בוטנים פשטידת פודינג

ללא גלוטן שוקולד כפול חמאת בוטנים פשטידת פודינג
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 814 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שבבי אפיית וניל, סוכר, אפיית קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו ללא גלוטן ביצים ללא שוקולד כפול חמאת בוטנים ביס עוגיות, ללא גלוטן שוקולד כפול חמאת בוטנים בננה מאפינס, ו ללא אופים שוקולד כפול חמאת בוטנים גרנולה (טבעוני, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד דגנים וחמאה מומסת. לחץ בתחתית ומעלה בצד של מחבת פאי 9 אינץ ' ungreased. להכניס למקרר עד סט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
אופים קרום 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים שליש שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
בינתיים, בקערה חסינת חום גדולה, מערבבים קקאו ושוקולד קצוץ שנותר; שמורה. בסיר 1 ליטר כבד, חום חצי וחצי מעל חום בינוני גבוה עד כמעט רותחים. בקערה בינונית חסינת חום, לנצח סוכר, ביצה וחלמון ביצה עם whisk עד צהוב חיוור. לאט לאט להכות במחצית חם חצי וחצי, ולאחר מכן מערבבים תערובת ביצה בחזרה לתוך הנותרים חצי וחצי בסיר. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
תערובת חום רק לרתיחה. לבשל, מכות עם מקציף, על 1 דקה או עד מעובה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים דרך מסננת לתוך תערובת קקאו שמורה; להכות עם להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים לתוך הקרום; לקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
תמחק את הסיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
להוסיף 6 כפות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
11
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
12
מניחים שבבי אפיית וניל וחמאת בוטנים בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
יוצקים קרם חם על גבי ולתת לעמוד עד שוקולד נמס, על 2 דקות; להכות עם להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מורחים באופן שווה על עוגה צוננת. להכניס למקרר עד חברה, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
כדי לשרת, מנות העליון של עוגה עם קצפת שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
לימון גומילימון גומי