קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 18 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

לפוצץ סטייק לפיד עם רוטב פטריות בורבון

לפוצץ סטייק לפיד עם רוטב פטריות בורבון
לפוצץ סטייק לפיד עם רוטב פטריות בורבון דורש בערך 2 שעות ו 18 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 2 מנות עם 617 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם שמנת כבדה, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 24%. נסו סטייק רחוב בורבון של אפלבי-הפוך את הסטייק שלך למיוחד במיוחד עם רוטב הבורבון הזה, סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, ו עוף עם רוטב מחבת פטריות בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוציאים את הסטייק מהמקרר ומניחים לו לשבת בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מחממים מחבת תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. משפשפים 1 כף שמן צמחי על כל הסטייק ומתבלים אותו במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מניחים את הסטייק במחבת המחוממת מראש לצריבה מצד אחד. צורבים את הצד עם הפנים כלפי מעלה עם מבער בו זמנית. כששני צידי הסטייק משחימים, העבירו את המחבת לתנור שחומם מראש לסיום הבישול.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מבשלים את הסטייק עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הסטייק לצלחת למנוחה בזמן שמכינים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מניחים את המחבת על אש בינונית ומוסיפים 2 כפות מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מוסיפים את הבצל והפטריות ומקפיצים עד שכל המים המשתחררים מהפטריות התאדו.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
יוצקים פנימה את מרק הבורבון והבקר ומבשלים עד שהנוזל הצטמצם בחצי. מכבים את האש ומוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות. מערבבים את החמאה במחבת עד שהיא נמסה ואז מערבבים במהירות את השמנת. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל. פורסים את הסטייק על פני התבואה ויוצקים עליו את רוטב הבורבון החם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין מרלו כביש מירנדה למברט עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
מירנדה למברט כביש מרלו יין
מירנדה למברט כביש מרלו יין
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי ובצבע עוצמתי ועם זאת חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית פירות היער הבשלה הארומה משתהה כל עוד הגימור הנפיץ. זה מרלו קטיפתי יבש הוא ניחן רק את האיזון הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום מלא ושוקולד כהה.