קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 18 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

לפוצץ סטייק לפיד עם רוטב פטריות בורבון

לפוצץ סטייק לפיד עם רוטב פטריות בורבון
לפוצץ סטייק לפיד עם רוטב פטריות בורבון דורש בערך 2 שעות ו 18 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 2 מנות עם 617 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם שמנת כבדה, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 24%. נסו סטייק רחוב בורבון של אפלבי-הפוך את הסטייק שלך למיוחד במיוחד עם רוטב הבורבון הזה, סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, ו עוף עם רוטב מחבת פטריות בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוציאים את הסטייק מהמקרר ומניחים לו לשבת בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים מחבת תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. משפשפים 1 כף שמן צמחי על כל הסטייק ומתבלים אותו במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מניחים את הסטייק במחבת המחוממת מראש לצריבה מצד אחד. צורבים את הצד עם הפנים כלפי מעלה עם מבער בו זמנית. כששני צידי הסטייק משחימים, העבירו את המחבת לתנור שחומם מראש לסיום הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מבשלים את הסטייק עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הסטייק לצלחת למנוחה בזמן שמכינים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את המחבת על אש בינונית ומוסיפים 2 כפות מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את הבצל והפטריות ומקפיצים עד שכל המים המשתחררים מהפטריות התאדו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
יוצקים פנימה את מרק הבורבון והבקר ומבשלים עד שהנוזל הצטמצם בחצי. מכבים את האש ומוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות. מערבבים את החמאה במחבת עד שהיא נמסה ואז מערבבים במהירות את השמנת. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל. פורסים את הסטייק על פני התבואה ויוצקים עליו את רוטב הבורבון החם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין מרלו כביש מירנדה למברט עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
מירנדה למברט כביש מרלו יין
מירנדה למברט כביש מרלו יין
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי ובצבע עוצמתי ועם זאת חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית פירות היער הבשלה הארומה משתהה כל עוד הגימור הנפיץ. זה מרלו קטיפתי יבש הוא ניחן רק את האיזון הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום מלא ושוקולד כהה.