קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

לפת יפנית כבושה עם שיסו מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים

לפת יפנית כבושה עם שיסו מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים
המתכון היפני כבוש לפת עם Shiso מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 30 . מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עלי מזון, שימורים ומלח, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ג'לי חלפיניו מ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, הל-ריבת שזיף מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, ו סלסה אפרסק לוהט מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
2
בעוד צנצנות רותחים, לשפשף לפת ביסודיות, ולהסיר כל פגמים; לקצץ את צמרות ירוקות.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
3
חותכים לפת לתוך 1 אינץ ' טריזים. להביא חומץ, מלח, סוכר, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר נירוסטה 3 ליטר על חום בינוני, ערבוב כדי להמיס סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מקום 2 עלים shiso, 1 פלפל סראנו, ו 1 שן שום בכל צנצנת חמה. Pack לפת בחוזקה בצנצנות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. כיסוי לפת עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
Shiso משאירShiso משאיר
לפתלפת
5
חותם וצנצנות תהליך במשך 15 דקות.
6
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות