קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

לפת יפנית כבושה עם שיסו מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים

לפת יפנית כבושה עם שיסו מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים
המתכון היפני כבוש לפת עם Shiso מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 30 . מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עלי מזון, שימורים ומלח, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ג'לי חלפיניו מ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, הל-ריבת שזיף מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, ו סלסה אפרסק לוהט מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
2
בעוד צנצנות רותחים, לשפשף לפת ביסודיות, ולהסיר כל פגמים; לקצץ את צמרות ירוקות.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
3
חותכים לפת לתוך 1 אינץ ' טריזים. להביא חומץ, מלח, סוכר, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר נירוסטה 3 ליטר על חום בינוני, ערבוב כדי להמיס סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מקום 2 עלים shiso, 1 פלפל סראנו, ו 1 שן שום בכל צנצנת חמה. Pack לפת בחוזקה בצנצנות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. כיסוי לפת עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
Shiso משאירShiso משאיר
לפתלפת
5
חותם וצנצנות תהליך במשך 15 דקות.
6
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)