לפת מצופה שומשום ופנצ'טה
הלפת מצופה שומשום Pancetta-ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 142 גרם של שומן, וסך הכל 1612 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך לפת, פנצ'טה, שומשום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קציצות בטטה מצופות בשומשום, סלט תרד נבול עם סלמון מצופה שומשום, ו אספרגוס מצופה שומשום ופנקו קלוי עם טפטוף זנגביל סויה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף 1 פרוסת pancetta סביב טריז לפת 1, מכסה את רוב לפת. חזור עם פרוסות pancetta שנותרו פלחי לפת.
קו מעוטר תבנית אפייה עם נייר שעווה.
לטאטא ביצה בקערה בינונית כדי למזג ולהניח שומשום בקערה בינונית אחרת. טובלים כל טריז לפת עטוף pancetta לתוך ביצה מוכה מעיל, ואז לטבול לתוך זרעי שומשום, הופך מעיל בנדיבות על כל הצדדים.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. לעשות קדימה: לפת ניתן להכין 2 שעות קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
יוצקים מספיק שמן צמחי לסיר בינוני כבד כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'. צרף מדחום מטגנים עמוקים לצד מחבת ושמן חום ל 350 ° F. עבודה בקבוצות, להוסיף פלחי לפת מצופים שומשום שמן, ומטגנים עמוק עד זרעי שומשום הם זהובים, על 1 דקה (לפת יהיה מאוד פריך).
מעבירים לפת למגבות נייר לניקוז. מסדרים לפת על גיליון אפייה rimmed ואופים רק עד לפת מתחילים לרכך, על 7 דקות.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.