אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, לפת תינוק צלויה עם חמאת מיסו וביצים מטוגנות עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיסו, שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לפת מיסו-חמאה, ארוחת ערב הערב: אספרגוס קלוי עם ביצים עלומות וחמאת מיסו, ו התזונה המאוזנת: לפת מחית עם חמאת מיסו.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
זורקים בעדינות את לפת התינוק, תפוחי האדמה וטריסי הבצל עם 2 כפות מהשמן ופיזור קל של מלח ופלפל. מוסיפים בזהירות לתבנית החמה ומכניסים לתנור לצלייה עד שהירקות מזהיבים ותפוחי האדמה מבושלים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לפת
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בזמן שהירקות צולים מכינים את חמאת המיסו. מערבבים יחד את החמאה, המיסו, השום, הג ' ינג ' ר ומחצית מירקות הבצל הירוק.
מוציאים את הירקות מהתנור ומכבים את האש. מערבבים בעדינות את ירקות הלפת השמורים ואת חלבוני הבצל הירוק עד שהם רק נבולים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק לפת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים למחבת את חמאת המיסו וזורקים בעדינות לציפוי הירקות. מחזירים לתנור כדי להתחמם בזמן שאתם מבשלים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
מיסו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים את יתרת השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. סדקו 4 עד 6 ביצים לתבנית; אם הם נדבקים זה לזה, זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מפזרים קלות מלח ופלפל. מבשלים עד שהלבנים מתחילים להתייצב, 2 עד 3 דקות, ואז מכסים במכסה וממשיכים לבשל עד שהלבנים מתייצבים אך החלמונים עדיין נוזלים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
10
להגשה, מעל את הירקות הקלויים עם הביצים המטוגנות ומקשטים עם יתרת הבצל הירוק הפרוס.