לפת תינוק קלויה עם חמאת מיסו וביצים מטוגנות
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, לפת תינוק צלויה עם חמאת מיסו וביצים מטוגנות עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיסו, שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לפת מיסו-חמאה, ארוחת ערב הערב: אספרגוס קלוי עם ביצים עלומות וחמאת מיסו, ו התזונה המאוזנת: לפת מחית עם חמאת מיסו.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה.
זורקים בעדינות את לפת התינוק, תפוחי האדמה וטריסי הבצל עם 2 כפות מהשמן ופיזור קל של מלח ופלפל. מוסיפים בזהירות לתבנית החמה ומכניסים לתנור לצלייה עד שהירקות מזהיבים ותפוחי האדמה מבושלים, 20 עד 25 דקות.
בזמן שהירקות צולים מכינים את חמאת המיסו. מערבבים יחד את החמאה, המיסו, השום, הג ' ינג ' ר ומחצית מירקות הבצל הירוק.
פורסים בעובי את ירקות הלפת והגבעולים השמורים (בערך 1/2 אינץ ' חתיכות).
מוציאים את הירקות מהתנור ומכבים את האש. מערבבים בעדינות את ירקות הלפת השמורים ואת חלבוני הבצל הירוק עד שהם רק נבולים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים למחבת את חמאת המיסו וזורקים בעדינות לציפוי הירקות. מחזירים לתנור כדי להתחמם בזמן שאתם מבשלים את הביצים.
מחממים את יתרת השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. סדקו 4 עד 6 ביצים לתבנית; אם הם נדבקים זה לזה, זה בסדר.
מפזרים קלות מלח ופלפל. מבשלים עד שהלבנים מתחילים להתייצב, 2 עד 3 דקות, ואז מכסים במכסה וממשיכים לבשל עד שהלבנים מתייצבים אך החלמונים עדיין נוזלים, 1 עד 2 דקות.
להגשה, מעל את הירקות הקלויים עם הביצים המטוגנות ומקשטים עם יתרת הבצל הירוק הפרוס.