קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

לפת תינוק קלויה עם חמאת מיסו וביצים מטוגנות

לפת תינוק קלויה עם חמאת מיסו וביצים מטוגנות
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, לפת תינוק צלויה עם חמאת מיסו וביצים מטוגנות עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיסו, שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לפת מיסו-חמאה, ארוחת ערב הערב: אספרגוס קלוי עם ביצים עלומות וחמאת מיסו, ו התזונה המאוזנת: לפת מחית עם חמאת מיסו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
זורקים בעדינות את לפת התינוק, תפוחי האדמה וטריסי הבצל עם 2 כפות מהשמן ופיזור קל של מלח ופלפל. מוסיפים בזהירות לתבנית החמה ומכניסים לתנור לצלייה עד שהירקות מזהיבים ותפוחי האדמה מבושלים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפתלפת
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
בזמן שהירקות צולים מכינים את חמאת המיסו. מערבבים יחד את החמאה, המיסו, השום, הג ' ינג ' ר ומחצית מירקות הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיסומיסו
5
פורסים בעובי את ירקות הלפת והגבעולים השמורים (בערך 1/2 אינץ ' חתיכות).
מרכיבים שתצטרך
ירוק לפתירוק לפת
6
מוציאים את הירקות מהתנור ומכבים את האש. מערבבים בעדינות את ירקות הלפת השמורים ואת חלבוני הבצל הירוק עד שהם רק נבולים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק לפתירוק לפת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוסיפים למחבת את חמאת המיסו וזורקים בעדינות לציפוי הירקות. מחזירים לתנור כדי להתחמם בזמן שאתם מבשלים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מחממים את יתרת השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. סדקו 4 עד 6 ביצים לתבנית; אם הם נדבקים זה לזה, זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מפזרים קלות מלח ופלפל. מבשלים עד שהלבנים מתחילים להתייצב, 2 עד 3 דקות, ואז מכסים במכסה וממשיכים לבשל עד שהלבנים מתייצבים אך החלמונים עדיין נוזלים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
10
להגשה, מעל את הירקות הקלויים עם הביצים המטוגנות ומקשטים עם יתרת הבצל הירוק הפרוס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל