לרסק תפוחי אדמה בגריל
לרסק תפוחי אדמה בגריל נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו זרעי כמון, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Smash הקיץ בגריל, ריסוק תות, ו ריסוק לבה.
הוראות
1 מחממים את הגריל, או מחממים את התנור ל 475 ° F.
2 מחלקים את תפוחי האדמה, שמן, מלח, שום, זרעי כמון (אם משתמשים) בין שני אורכים גדולים של רדיד אלומיניום. מקפלים ומכווצים את הצדדים של כל אחד כדי ליצור שתי שקיות אטום היטב.
מניחים את שקיות ישירות על הגריל החם (או על תבנית אפייה בתנור) עד תפוחי האדמה רכים, 40 עד 45 דקות.
4 לזרוק את תכולת הכיס לתוך קערה גדולה ולסחוט את הלימונים על הכל.
5 לרסק את תפוחי האדמה עם מזלג, מערבבים ביוגורט, ומגישים.