קושימומחה
מוכן ב240 שעות
מנות1
ציון בריאות4
מגזין

לשתות את הספר: כתום Kombucha

לשתות את הספר: כתום Kombucha
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל לשתות את הספר: כתום Kombuchan. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 273 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקיות תה, תרבות תה קומבוצ'ה, מי מעיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 240 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו לשתות את הספר: Louanalao, לשתות את הספר: כוס שמפניה, ו לשתות את הספר: Dahlgren (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור תה המתנע kombucha: בנוסף לתרבות המתנע, תצטרך תה המתנע לחלוט kombucha. עבור אצווה הראשון שלך, זה יכול להיות בחנות קנה תה kombucha, או תה המתנע המתקבל חבר מתבשל kombucha. בעת צרה, אתה יכול להחליף חומץ. לאחר מכן, בכל פעם שאתה עושה kombucha, להזמין כמות קטנה (כ 1/2 כוס) של תה מותסס סיים מעורבב עם חלק שווה של חומץ לבן מזוקק. נוזל זה נקרא "תה המתנע."
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
KombuchaKombucha
תהתה
2
יוצקים אותו על תרבות המתנע kombucha ("אמא") ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
KombuchaKombucha
3
לשטוף את מחבת רוטב נירוסטה בינונית עם חומץ לבן מזוקק.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את המים למחבת ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. ברגע שהמים רותחים, מוסיפים את הסוכר ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום, להוסיף את שקיות התה, לכסות, ולתת לשבת במשך 20 דקות. יש לשטוף כפית מחוררת עם חומץ ולהשתמש בו כדי להסיר את שקיות התה מהסיר.יש לשטוף צנצנת זכוכית גדולה (לפחות 1 1/2 ליטר) עם חומץ לבן מזוקק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
יוצקים את התה המתוק לתוך צנצנת הזכוכית ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תה מתוקתה מתוק
7
מערבבים את תה המתנע לתוך התה המתוק ומוסיפים את תרבות המתנע ("אמא"). מכסים את הצנצנת עם מסנן קפה, גזה, או חומר אחר שישאיר בחוץ פסולת אבל לאפשר אוויר לזרום. מאובטח עם גומייה. הגדר במקום חם וחשוך לתסוס במשך 8 עד 12 ימים (נקודה במרתף ליד דוד עובד היטב).
מרכיבים שתצטרך
תה מתוקתה מתוק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8
כאשר הקומבוצ ' ה מותסס על פני השטח תרבות המתנע החדשה (המכונה "תינוק"), בעוד האם תצוף תחתיה או תשקע לתחתית הצנצנת. מיתרים עשויים להאריך בין שתי התרבויות. כאשר התינוק החדש גדול כמעט כמו אמו, הגיע הזמן לטעום את kombucha. מקל שביל קש לתוך הנוזל, לכסות את הקצה עדיין באוויר עם אצבע, ולסגת הקש מן הנוזל, ובכך להסיר טפטפת. תטעם מהקומבוצ ' ה שתפסת בקשית. אם זה חמוץ בצורה מרעננת, זה מוכן. אם לא, תן לקומבוצ ' ה להתסיס זמן רב יותר.
מרכיבים שתצטרך
KombuchaKombucha
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות
9
כאשר kombucha הוא מותסס לחלוטין, לשמר את תרבות המתנע ותה המתנע עבור אצווה הבאה שלך של kombucha. יש לשטוף את הידיים עם חומץ מזוקק, ולאחר מכן להרים את האם והתינוק לתוך קערת זכוכית נקייה או צנצנת זכוכית כי כבר שטוף עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
KombuchaKombucha
תהתה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
יוצקים 1/2 כוס קומבוצ ' ה לא מסונן על התרבות, ולהוסיף את 1/2 כוס חומץ לבן מזוקק. הנוזל הזה הוא תה למתחילים. מכסים בחוזקה ולאחסן במקרר עד 1 עד 2 חודשים. (אם אתה משתמש בצנצנת לאחסון במקום ויש לו מכסה מתכת, לכסות את הצנצנת עם שכבה של פלסטיק לעטוף הראשון, לפני לשים על המכסה, כדי למנוע את התוכן לבוא במגע עם מתכת.)
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
KombuchaKombucha
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
תהתה
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
מסננים את הקומבוצ ' ה הנותרת דרך מסנן קפה לח או כמה שכבות של גזה לחה לצנצנת זכוכית נקייה. מערבבים את מיץ התפוזים ולאטום את הצנצנת עם מכסה פלסטיק או פלסטיק מצופה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
KombuchaKombucha
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
12
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 4 ימים, עד kombucha הוא תוסס, ולאחר מכן להירגע במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
KombuchaKombucha
13
מגישים על קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated