קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

מא פו טופו

מא פו טופו
מא פו טופו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 64 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שום, אורז, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פאן מטוגן טופו עם רוטב לימון חריף (טופו Nuong Xa), טופו עשבי תיבול איטלקי אפוי + איך ללחוץ טופו כמו אלוף, ו מהיר בסגנון אסייתי טופו (טופו alla דבי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור המרינדה: 1
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים באופן שווה את המעיל חזיר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.עבור הרוטב: 1
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את הצ ' ילי בשכבה אחת על תבנית אפייה וטוסט עד מעט כהה וריחני, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בואו להתקרר לחלוטין. באמצעות מטחנת תבלינים או מטחנת קפה נקי, לטחון את צ ' ילי לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
6
העברה לקערה בינונית. לטחון את תרמילי אניס הכוכב יחד עם פלפל סצ 'ואן לאבקה דקה ולהוסיף לצ' יילס; להפריש.2כאשר החזיר מוכן, להגדיר מסננת מעל קערה גדולה ולהעביר את תערובת חזיר ומרינדה למסננת. תניח את המרינדה בצד. באמצעות מטחנת בשר המצוידת בצבע גס (1/4 אינץ'), טוחנים את החזיר לתנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה עם מכסה הידוק.3
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את תערובת תבלין הקרקע, מרינדה שמורה, סוכר חום, מלח, מים, עלה דפנה, תרמיל הל אל חזיר הקרקע ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 15 דקות. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד הטעמים התמזגו, על 2 שעות, ערבוב כל חצי שעה. בינתיים, מניחים את החומץ, שום, זנגביל, רסק עגבניות, שעועית שחורה מותססת, ורוטב סויה בקערה בינונית ומערבבים לשלב; להפריש.4כאשר החזיר מוכן, להסיר מהחום, להוסיף את תערובת שעועית שחורה שמורות ואת הפטריות, ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם שמן צ ' ילה, רוטב סויה נוסף, סוכר חום, וחומץ שחור או לבן לפי הצורך כדי לאזן את הטעמים. (בשלב זה, אתה יכול לקרר את הרוטב לחלוטין, ואז להעביר אותו למכולה עם מכסה הדוק להקפיא אותו עד 1 חודש.) לשרת: 1
מרכיבים שתצטרך
דוצ ' ידוצ ' י
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כָּתֵףכָּתֵף
חזיר טחוןחזיר טחון
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים 3 כוסות של הרוטב במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הטופו, מערבבים בעדינות לשלב, ומבשלים עד טופו מחומם דרך, כ 3 דקות.2
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
10
מעבירים לקערה הגשה, מקשטים עם כוסברה ובצלצלים, ומגישים עם אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
שתף מתכון זה
12
הדפס
13
דוא " ל
14
שמור (116)

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שחור סיני, ועוד לפי הצורךחומץ שחור סיני, ועוד לפי הצורך2קילוגרםכתף חזיר ללא עצמות, ללא שריטה וחתך לקוביות 1-inchכתף חזיר ללא עצמות, ללא שריטה וחתך לקוביות 1-inch1תרמיל הלתרמיל הל8שרימפס וורידיםשמן צ'ילה, לפי הצורךשמן צ'ילה, לפי הצורך8שרימפס וורידיםאורז לבן מאודהאורז לבן מאודה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה ארוז, בתוספת יותר לפי הצורךסוכר חום כהה ארוז, בתוספת יותר לפי הצורך57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'ילי ארבול מיובשצ'ילי ארבול מיובש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שעועית שחורה מותססת, קצוצה דקשעועית שחורה מותססת, קצוצה דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצה בצפיפותכוסברה טרייה קצוצה בצפיפות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלופים טחון זנגביל טרי (על 1 [3-עד 4 אינץ'] חתיכת)קלופים טחון זנגביל טרי (על 1 [3-עד 4 אינץ'] חתיכת)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום טחון טרי (בערך 1/2 ראש בינוני)שום טחון טרי (בערך 1/2 ראש בינוני)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות אשור, גבעולים גזוזפטריות אשור, גבעולים גזוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל סצ'ואןפלפל סצ'ואן2בצל ירוק, פרוס דק (חלקים לבנים וירוקים בהירים בלבד)בצל ירוק, פרוס דק (חלקים לבנים וירוקים בהירים בלבד)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין שאוקסינגיין שאוקסינג23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב סויה, בתוספת יותר לפי הצורךרוטב סויה, בתוספת יותר לפי הצורך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרמילי כוכב אניסתרמילי כוכב אניס907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות טופו רך, מנוקז וחותכים לקוביות 1 אינץחבילות טופו רך, מנוקז וחותכים לקוביות 1 אינץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקק, ועוד לפי הצורךחומץ לבן מזוקק, ועוד לפי הצורך