מוסיפים את תערובת תבלין הקרקע, מרינדה שמורה, סוכר חום, מלח, מים, עלה דפנה, תרמיל הל אל חזיר הקרקע ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 15 דקות. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד הטעמים התמזגו, על 2 שעות, ערבוב כל חצי שעה. בינתיים, מניחים את החומץ, שום, זנגביל, רסק עגבניות, שעועית שחורה מותססת, ורוטב סויה בקערה בינונית ומערבבים לשלב; להפריש.4כאשר החזיר מוכן, להסיר מהחום, להוסיף את תערובת שעועית שחורה שמורות ואת הפטריות, ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם שמן צ ' ילה, רוטב סויה נוסף, סוכר חום, וחומץ שחור או לבן לפי הצורך כדי לאזן את הטעמים. (בשלב זה, אתה יכול לקרר את הרוטב לחלוטין, ואז להעביר אותו למכולה עם מכסה הדוק להקפיא אותו עד 1 חודש.) לשרת: 1