מאהי מאהי פוט פאי
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? מאהי מאהי פוט פאי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. אם יש לך חלב, שמן צמחי, ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו Macadamia אגוז קרום עבור דגים-Mahi Mahi, סלמון, Swordfish, אורנג'Roughy, בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים, ו קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מתבלים את פילה המהי מהי עם הקורנית, המלח והפלפלפל השחור; מניחים את הפילה המנוסה במחבת החמה. מכסים את המחבת ומבשלים את הפילה במשך 7 דקות, להפוך את הפילה, ולהמשיך לבשל את הצד השני עד פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, 5 עד 7 דקות.
הסר את mahi mahi ללוח חיתוך לחתוך לחתיכות בגודל ביס, הסרת כל עצמות גלוי כפי שאתה מבחין בהם.
מערבבים את הקרם של מרק תפוחי אדמה, חלב, וירקות מעורבים יחד בסיר על חום בינוני; העונה עם מלח ופלפל. אפשר לתערובת להתבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מקפלים בעדינות את חתיכות mahi mahi לתערובת המרק.
קו 9 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם אחד קרומי העוגה מוכנים.
יוצקים את תערובת המרק עם mahi mahi לתוך קרום העוגה.
הנח את קרום העוגה הנותר על גבי העוגה שהורכבה. לאטום את הקצוות עם קצות אצבעות רטובות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב ואת העוגה מחוממת דרך, 40 עד 45 דקות. אפשר להתקרר 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו