מאודה Mahi-mahi עם ירקות מוקפצים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 35 קלוריות. אם יש לכם אפונה שלג, פלפל טחון, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: מאדה מאהי מאהי עם ירקות ורוטב חרדל שום, בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים, ו Teriyaki Mahi עם ירקות ואורז קוקוס: מזייף טרי.
הוראות
1
במחבת הגדולה, מחממים את שמן הזית ומבשלים את הבצל מעל חום בינוני גבוה במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום והירקות הנותרים ומבשלים כ 2 דקות, רק עד שהירקות מתחילים לנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את היין ומיץ לימון ומערבבים.טפח את פילה המהי-מהי יבש עם מגבות נייר ושכב על גבי הירקות. מלח ופלפל בצד העליון של הפילה לפי הטעם.לכסות ולבשל 4 עד 5 דקות. הפוך את הפילה לצד מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 4 עד 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות. לסחוט עוד קצת מיץ לימון על גבי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.