מאווררים לחמניות חמות
לחמניות חמות וקלילות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 177 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם דומדמניות, אבקת סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו לחמניות חמות, לחמניות חמות, ו לחמניות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין לחמניות, לשלב צימוקים, דומדמניות ומיץ תפוזים בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות.
מסננים פירות במסננת מעל קערה, הזמנת פירות ומיץ. בינתיים, מפזרים שמרים על כוס מים חמים ולאפשר לשבת במשך 5 עד 10 דקות.כף קלה 4 כוסות בתוספת 2 כפות של קמח לכל מטרה שלך 1 כוס קמח מאפה לתוך כוסות מדידה יבש.
מערבבים קמחים, מלח, לימון וגרידת תפוז, קינמון, אגוז מוסקט ושמרים בקערת מערבל הדוכן שלך עם וו הבצק המצורף; מערבבים עד בשילוב.
מערבבים מיץ תפוזים שמור, חלב, דבש, חמאה וביצים בקערה, ערבוב עם מקצף. עם מיקסר על, לאט להוסיף תערובת חלב לתערובת הקמח ומערבבים במהירות בינונית נמוכה במשך כ 7 דקות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולהוסיף פירות שמורים.ללוש בצק במשך כ 2 דקות עד חלקה וגמיש; להוסיף מספיק של 2 כפות הנותרים קמח כל המטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע דבק.
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה ספריי בישול, מכסים ומניחים לעלות במשך 1 שעה או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה, לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות. מחלקים את הבצק ל-24 מנות שוות; מגלגלים כל מנה לכדור ומניחים לחמניות בספלי מאפין המצופים בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות במשך 1 שעה או עד כמעט הוכפל בגודל.מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שלב 1 כף מים ביצה לבן ומערבבים עם מקצף. בעדינות מברשת לחמניות עם תערובת ביצה לבן.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד חום זהוב, מחבתות מסתובב פעם במהלך האפייה.
הסר מחבתות מגניב במשך כ 10 דקות על חוט rack.To הכן זיגוג, לשלב אבקת סוכר, 1 כף חלב 1 כפית. מיץ לימון, ערבוב טוב עם מקצף. מיקרוגל על גבוה 20 שניות או עד חם. זיגוג כפית לתוך שקית zip-נעילה אטומה ולחתוך חור זעיר בפינה אחת של התיק. צינור צלב על גבי כל גליל חם. תהנו!