קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

מאכלי ים קובץ גאמבו

מאכלי ים קובץ גאמבו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קובץ מאכלי ים גמבו. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. . זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך שרימפס, טימין, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: Gumbo Filé, עוף, Andouille, ואויסטר פילה גאמבו, ו פירות ים גאמבו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Shell ו devein השרימפס, שומר את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מניחים את השרימפס בקערה מכוסה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את הקונכיות על גיליון עוגיות, ואופים עד שהקונכיות מיובשים ומתחילים להשחים על הקצוות. כבה את התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הפוך את המניה: בסיר 8 ליטר, לשים 5 ליטרים של מים, 4 גזר, 4 בצל וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
להוסיף 2 עלי מפרץ, שום פרוס, פטרוזיליה, שיני, 1 כפיות פלפל שחור, 1 כף בזיליקום יבש 2 כפיות טימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
טימין מיובשטימין מיובש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
הוסף את קליפות שרימפס. תביא את המניה לאט לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה עדינה לבשל 5 עד 7 שעות, החלפת מים לפי הצורך, 2 או 3 פעמים, על ידי לשפוך יותר מים למטה בצד של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הסר מלאי מחום ומתח. לחץ על כל הנוזל מן פגזים וירקות, ואז להשליך אותם. להחזיר נוזל לחום ולהפחית מלאי ל 2 עד 3 ליטרים, או לכמות הרצויה שלך (תצטרך 7 כוסות של מלאי זה עבור מתכון זה). אם הבהירות רצויה, מסננים את המניה באמצעות בד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
9
בקערה קטנה, לשלב את הקרקע אדום, לבן, פלפלים שחורים, פפריקה, טימין, אורגנו, עלה דפנה ומלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
בסיר כבד, 5 ליטר או גדול יותר, שמן חום מעל חום בינוני, מחמם את הסיר הראשון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל ירוק. הפעל חום גבוה. ערבוב לעתים קרובות, להוסיף שום, קובץ, רוטב פלפל חריף, תערובת פלפל-עשב. לבשל במשך 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
12
מוסיפים רוטב עגבניות ומערבבים כפי שהוא מפחית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
13
מוסיפים 7 כוסות של המניה ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
14
כאשר מוכן לשרת, להוסיף שרימפס, צדפות, בשר סרטנים. לכסות ולחכות 5 דקות. כבה חום ותן לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

מרכיבים

1עלה דפנה, מרוסקעלה דפנה, מרוסק23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת4גזר, פרוסגזר, פרוס1קבוצותסלרי, פרוססלרי, פרוס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן תירסשמן תירס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר סרטניםבשר סרטנים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובשטימין מיובש2(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובשטימין מיובש3(חוֹרֶף)אבקת קבציםאבקת קבצים2sprigsפטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון3ציפורןשום, פרוסשום, פרוס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות1(חוֹרֶף)פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון1(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה11 קילו קישואים,פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ4בצל, לרבעיםבצל, לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש2(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים1פיינטshucked צדפותshucked צדפות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)5בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. הבודגה גארזון אורוגוואי ויניארד לברינו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
של צהוב חיוור מאוד אלגנטי זה Albariño יש אף טרי ותוסס המזכיר פירות טרופיים עם הדרים עדינים ופרחים הערות. בפה, יש גוף עגול וטרי עם שילוב של תמיסת מלח ומינרלים המספקים מושג בולט של טרואר.