מאלובה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מים, אדמה, כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. . עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: .
הוראות מניחים עוף בסיר גדול עם 6 כוסות מים, בצל, 2 כפות allspice, הל טחון, זרעי הל, ציפורן שלמה ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהעוף רך, כ -40 דקות.
משרים את האורז במים בזמן ההמתנה לתרנגולת לבשל. כאשר העוף כמעט נעשה, לנקז את המים, ומערבבים 1 1/2 כפות של allspice.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את תפוחי האדמה והכרובית בשמן החם עד להשחמה. הם לא צריכים לבשל באופן מלא.
בסיר נפרד, שכבה מטוגנת תפוחי אדמה בתחתית. זה נעשה כך שהאורז לא ידבק לתחתית המחבת.
מוסיפים את הכרובית והעגבניות ומפזרים חופן אורז על הירקות.
הסר את העצמות מהעוף והנח את העוף בסיר. מכסה עם שאר האורז.
יוצקים את המרק השמור עד שהוא מגיע לרמה על 1/2 אינץ ' מעל רמת האורז. מכסים את הסיר, ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 1 שעה, עד האורז הוא רך.
כאשר הנוזל נספג, יש מגש עגול גדול מוכן. לחשוף את הסיר, ולמקם את המגש מעל. הפוך כך המחבת הפוכה על גבי המגש.
תן לעמוד במשך 5 דקות ככה, ואז לאט להסיר את הסיר כדי לתת את האוכל ליפול על המגש.
מרכיבים מנות :
591 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אורז בסמטי לא מבושל, שטוף סחוט 3 גב שומן חזיר 1 ראש גדול כרובית, מופרדת לפרחים 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' allspice הקרקע 1 חתיכות טופי הית' בר הל קרקע 1 ( חצילים) בצל, לרבעים 1 כף. חומץ ביין אדום תפוח אדמה, פרוס לסבבים 3 זרעי הל שלמים 2 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר עגבניות, חתוכות לקוביות 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 2 קילוגרם עוף שלם, חתוך לחתיכות