קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

מאלובה

מאלובה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מים, אדמה, כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. . עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: .

הוראות

1
מניחים עוף בסיר גדול עם 6 כוסות מים, בצל, 2 כפות allspice, הל טחון, זרעי הל, ציפורן שלמה ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהעוף רך, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
זרעי הלזרעי הל
ציפורן שלמהציפורן שלמה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר עוף, זן מרק מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
משרים את האורז במים בזמן ההמתנה לתרנגולת לבשל. כאשר העוף כמעט נעשה, לנקז את המים, ומערבבים 1 1/2 כפות של allspice.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את תפוחי האדמה והכרובית בשמן החם עד להשחמה. הם לא צריכים לבשל באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
בסיר נפרד, שכבה מטוגנת תפוחי אדמה בתחתית. זה נעשה כך שהאורז לא ידבק לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הכרובית והעגבניות ומפזרים חופן אורז על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
הסר את העצמות מהעוף והנח את העוף בסיר. מכסה עם שאר האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים את המרק השמור עד שהוא מגיע לרמה על 1/2 אינץ ' מעל רמת האורז. מכסים את הסיר, ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 1 שעה, עד האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
כאשר הנוזל נספג, יש מגש עגול גדול מוכן. לחשוף את הסיר, ולמקם את המגש מעל. הפוך כך המחבת הפוכה על גבי המגש.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
תן לעמוד במשך 5 דקות ככה, ואז לאט להסיר את הסיר כדי לתת את האוכל ליפול על המגש.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת