המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מים, אדמה, כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. . עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: .
הוראות
1
מניחים עוף בסיר גדול עם 6 כוסות מים, בצל, 2 כפות allspice, הל טחון, זרעי הל, ציפורן שלמה ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהעוף רך, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הל
זרעי הל
ציפורן שלמה
גב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר עוף, זן מרק מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
משרים את האורז במים בזמן ההמתנה לתרנגולת לבשל. כאשר העוף כמעט נעשה, לנקז את המים, ומערבבים 1 1/2 כפות של allspice.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
4
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את תפוחי האדמה והכרובית בשמן החם עד להשחמה. הם לא צריכים לבשל באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
בסיר נפרד, שכבה מטוגנת תפוחי אדמה בתחתית. זה נעשה כך שהאורז לא ידבק לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הכרובית והעגבניות ומפזרים חופן אורז על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה גויה®
7
הסר את העצמות מהעוף והנח את העוף בסיר. מכסה עם שאר האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים את המרק השמור עד שהוא מגיע לרמה על 1/2 אינץ ' מעל רמת האורז. מכסים את הסיר, ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 1 שעה, עד האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
כאשר הנוזל נספג, יש מגש עגול גדול מוכן. לחשוף את הסיר, ולמקם את המגש מעל. הפוך כך המחבת הפוכה על גבי המגש.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
תן לעמוד במשך 5 דקות ככה, ואז לאט להסיר את הסיר כדי לתת את האוכל ליפול על המגש.