קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

מאלובה

מאלובה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מים, אדמה, כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. . עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: .

הוראות

1
מניחים עוף בסיר גדול עם 6 כוסות מים, בצל, 2 כפות allspice, הל טחון, זרעי הל, ציפורן שלמה ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהעוף רך, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
זרעי הלזרעי הל
ציפורן שלמהציפורן שלמה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר עוף, זן מרק מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
משרים את האורז במים בזמן ההמתנה לתרנגולת לבשל. כאשר העוף כמעט נעשה, לנקז את המים, ומערבבים 1 1/2 כפות של allspice.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את תפוחי האדמה והכרובית בשמן החם עד להשחמה. הם לא צריכים לבשל באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בסיר נפרד, שכבה מטוגנת תפוחי אדמה בתחתית. זה נעשה כך שהאורז לא ידבק לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הכרובית והעגבניות ומפזרים חופן אורז על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
הסר את העצמות מהעוף והנח את העוף בסיר. מכסה עם שאר האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
יוצקים את המרק השמור עד שהוא מגיע לרמה על 1/2 אינץ ' מעל רמת האורז. מכסים את הסיר, ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 1 שעה, עד האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
כאשר הנוזל נספג, יש מגש עגול גדול מוכן. לחשוף את הסיר, ולמקם את המגש מעל. הפוך כך המחבת הפוכה על גבי המגש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
תן לעמוד במשך 5 דקות ככה, ואז לאט להסיר את הסיר כדי לתת את האוכל ליפול על המגש.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר