מאלט אדום אפוי בסגנון קורסיקאי
מאלט אדום אפוי בסגנון קורסיקאי הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה די טוב. נסו מאלט אדום אפוי בסגנון קורסיקאי, בורי אדום אפוי ענבים (גפן) עלים, ו עוף קורסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור (425 F, 220 C).קוברים את העגבניות ומכניסים לקערה קטנה ומוסיפים פטרוזיליה. מלח מעט ולהוסיף קצת פלפל מדי. תניח בצד.לנקות את הדג ולייבש עם מגבות נייר. מלח ופלפל לפי הטעם.שים שמן זית לתוך צלחת הגהה תנור.
מוסיפים פילה אנשובי קצוץ דק ושום פרוס.לבשל בתנור במשך כ 5 דקות. אז תוציא את זה מהתנור.
מוסיפים את העגבניות ומערבבים. שים את הברבורים האדומים למעלה.
מפזרים פירורי לחם. מסדרים חמאה בחתיכות קטנות על פירורי לחם.מכניסים לתנור ואופים במשך כ -15 דקות או עד שהדגים נעשים. דגים נעשים, כאשר זה פתיתים בקלות או כאשר סנפיר הגב ניתן להסיר בקלות.
מגישים חם וליהנות.הערה: אתה צריך להשתמש בורי אדום (דג שלם עבור מתכון זה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.