מאלט סופגניות שוקולד
סופגניות מאלט שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 381 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו דבש נוזלי, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד, ו עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הסוכר והחלב במחבת במשך כ 5 דקות עד שהחלב חם-105-115°F-והסוכר נמס.
מניחים את השמרים לתוך קערה, לשפוך חצי חלב חם, ולאחר מכן לערבב ולהניח בצד.
מניחים את החלב שנותר בחזרה על החום ומוסיפים את החמאה.
חום בעדינות במשך כ 3 דקות (להיזהר לא לתת לחלב לרתוח).
לנפות את הקמח והמלח לקערה גדולה ולעשות באר במרכז.
מוסיפים את החלמונים, חלב yeasted, ואת החלב החם.
מערבבים יחד, ציור בקמח שמסביב לעשות בצק.
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין ולשים בידיים משוריינות במשך כמה דקות עד שהבצק חלק וגמיש. אבק עם קצת קמח נוסף אם התערובת היא דביקה מדי.
מניחים בקערה נקייה מאובקת בקמח. מכסים בניילון נצמד כדי למנוע מהבצק להיווצר עור מלמעלה ומשאירים אותו במקום חם למשך 1-11 / 2 שעות עד שהוא מכפיל את גודלו.
כאשר הבצק עלה, לדפוק אותו בחזרה על ידי נותן לו חבטה ללוש קלות על משטח עבודה משוריין.
מרדדים את הבצק עם מערוך מקומח לעובי של כ 3/4 אינץ 'ולעצב אותו למלבן 9 x 6 אינץ'. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 12 כריות מלבניות, ולאחר מכן למקם על גיליון אפייה מצופה נייר קלף ולהשאיר לעלות שוב במשך 30-40 דקות עד הוכפל בגודל. (זה יהפוך את הסופגניות קל ורך פעם מבושל.)
בינתיים, לעשות את המילוי.
שים את השמנת במחבת ומערבבים בדבש לפי הטעם.
שים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום. כאשר הקרם כמעט רותח, יוצקים אותו על תערובת השוקולד ומערבבים עד מעורבב היטב, חלק ומבריק.
מערבבים את הסוכר שנותר עם אבקת מאלט בקערה ומניחים בצד.
שים את השמן בטיגון עמוק וחום עד 340 ° F, או למלא סיר גדול שליש מלא בשמן צמחי וחום על חום בינוני גבוה עד קוביית לחם ירד בו רוחשת והופך חום זהוב בתוך 30 שניות. מטגנים את הסופגניות, בקבוצות, במשך 3-4 דקות עד חום זהוב שווה מבושל דרך, הופך אותם בשמן פעם או פעמיים. (יהיה עליך למתן את החום בין קבוצות על פי אם הסופגניות חום מהר מדי או לאט מדי.) באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הסופגניות מן השמן החם רול בסוכר לתת למעיל.
כדי למלא את הסופגניות, כפית את השוקולד החם מילוי לתוך שקית צנרת מצויד זרבובית פשוטה קטנה. ודא שאתה צינור מילוי השוקולד בזמן שהוא עדיין חם. אם זה מתקרר יותר מדי, זה יהיה להגדיר וקשה לעבוד עם. הכנס את הזרבובית לתוך הסופגנייה וסחוט בעדינות את המילוי.