מאנגר בלאן חלב שקדים עם מחית תות
לכי לחנות וקחי חלב שקדים, סוכר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שייק חלב שקדים תות, חלב שקדים תות פודינג צ'יה, ו חלב שקדים תות פודינג צ'יה (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים תותים ומכניסים לקערה בטוחה למיקרוגל.מערבבים ב 2 כפות סוכר ומיץ לימון.מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה.לחשוף, לתת מגניב ואז לקרר עד מוכן use.In סיר, לשלב קורנפלור, 2 כפות סוכר ושקדים פלוס.מערבבים וחום על אש בינונית נמוכה ומבשלים ערבוב כל הזמן. כאשר התערובת מתחילה להתעבות, לכבות את החום (10-12 דקות).
יוצקים את התערובת לתוך כל כוס או קערה.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 10-15 דקות. לאחר מכן להכניס למקרר עבור 2-2. 5 שעות או עד סטים.כאשר מוגש, כפית את המיץ מן פירה תות ולהפיץ על האבוס blanc.