מאסטר לעוגת גבינה עשירה ושמנת
מאסטר לעוגת גבינה עשירה ושמנת דורשת כ -4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל תוספת שמגישה 10. מנה אחת מכילה 482 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . גשו לסופר וקנו שמנת, גבינת שמנת, שנשארו ליידיפינגרים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה גרוע למדי. רשימת מאסטר של למעלה מ-50 עוגיות צלייה , מאפינס טבעוניים נטולי גלוטן עשירים בברזל , ועוגיות אפונה ירוקה עשירות בחומרים מזינים דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
כוונו את רשת התנור למצב אמצעי וחממו תנור ל-325 מעלות.
מברישים את פנים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ' בחמאה.
הוסף פירורים לפי בחירה והטה את המחבת לכל הכיוונים לציפוי אחיד, או מרפד את דפנות המחבת ב-ladyfingers. קורעים שתי רצועות ארוכות של נייר כסף כבד, חופפות בדוגמת צלב ומניחים את התבנית באמצע. העלו את הדפנות, מכווצים סביב החלק העליון החיצוני של התבנית ויוצרים אטימה הדוקה. מניחים אותו בתבנית צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותו.
מקציפים גבינת שמנת במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים במהירות בינונית עד להטמעה מלאה. מגרדים את דפנות הקערה ומקציפים שוב עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, מגרדים קערה לאחר כל הוספה כדי להבטיח בלילה שמנת. טורפים לאט וניל, ואז שמנת ושמנת חמוצה. (בינתיים, הביאו קומקום תה עם מים לרתיחה, ואז כבו את האש.)
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה. מניחים את תבנית הצלייה על רשת התנור ושופכים פנימה מספיק מים רותחים כדי להגיע למחצית הצד של התבנית הקפיצית.
אופים עד שהיקף העוגה מתייצב אך המרכז עדיין מתנודד, כ-40 דקות (חלק משינויי הטעם יידרשו זמן רב יותר). לכבות את האש ולהשאיר את דלת התנור פתוחה; הניחו לעוגת הגבינה לשבת בתנור כך שהחום השיורי ימשיך לבשל אותה, כ-30 דקות.
הסר את המחבת מהמים; מונח על רשת.
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד לצינון טוב, כ-3 שעות (ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים). מפעילים סכין חדה מסביב לקצה התבנית, משחררים את ציפוי הקפיץ ומגישים.