מאפה אפרסקים
סנדלר אפרסקים הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר חום, אפרסקים, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים.
הוראות
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח, סוכר ומלח במעבד מזון; דופק 2-3 פעמים.
מוסיפים חתיכות חמאה; דופק 10 פעמים או עד התערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, לאט להוסיף מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור).
בעדינות לחץ על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ'. חפיפה קלה 2 אורכים של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט.
מניחים בצק על עטיפת פלסטיק; מכסים ב-2 אורכים נוספים של עטיפת פלסטיק חופפת.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 15 x 13 אינץ'.
מניחים במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות; להסיר גיליונות העליון. בצק בכושר, צד חשוף למטה, לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול, המאפשר בצק להאריך על קצוות; להסיר לעטוף פלסטיק הנותרים.
שלב אפרסקים, 1/2 כוס סוכר חום, 2 1/2 כפות קמח, וניל, וקינמון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות. כפית לתוך צלחת מוכנה; לקפל את הקצוות של הבצק על תערובת אפרסק.
מפזרים 1/4 כוס סוכר חום על תערובת; מפזרים שקדים.
מערבבים ביצה ומים בקערה קטנה.
מברשת תערובת ביצה על הבצק; מפזרים סוכר מגורען.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא השחמה קלות.
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.