מאפה האפרסקים של טינה
מאפה האפרסקים של טינה עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו התקצרות, קמח, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מאפה האפרסקים של טינה, סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, ו מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק") (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר גדול, לשלב אפרסקים, סוכר ואגוז מוסקט. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה ומתחיל בועה ואפרסקים רכים, 10 דקות.
מסירים מחום ומערבבים בחמאה ובוניל עד שהחמאה נמסה.
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה בינונית, לשלב קמח ומלח. תערובת בשומן חזיר וקיצור עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה פירורים בגודל אפונה.
מערבבים ביצה ומים קרים בקערה נפרדת ומפזרים תערובת על מאפה, קצת בכל פעם, ערבוב רק עד הבצק מגיע יחד.
להתגלגל על משטח מקומח לתוך מלבן 9x13 אינץ'.
להניח קרום מעל תערובת אפרסק.
אופים בתנור שחומם מראש 50 עד 60 דקות, עד הקרום הוא זהוב.