מאפה יווני מטוגן עם דבש ואגוזים
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? מאפה יווני מטוגן עם דבש ואגוזים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך גרידת תפוז, קינמון טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו יוגורט יווני עם פירות יער, אגוזים ודבש, Yiaourti Me Meli-יוגורט יווני, דבש ואגוזים, ו ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא את הדבש, מים, סוכר, גרידת תפוזים, מקל קינמון ומיץ לימון לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מעובה מעט, 10 דקות. תשליך את גרידת הקינמון.
בקערה בינונית, באמצעות כף עץ, להכות את הביצים עם שמן זית ומלח.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק נוקשה, שאגי. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש עד חלקה, על 2 דקות; להוסיף יותר קמח אם הבצק הוא דביק.
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות, מכסים בניילון נצמד ונותנים לעמוד 20 דקות.
רול 1 חתיכת בצק בכל פעם דרך מכונת פסטה, עובד בדרך שלך מן ההגדרה הרחבה ביותר כדי הדק ביותר.
מעבירים את רצועת הבצק למשטח עבודה משוריין היטב ואבק עם קמח.
חותכים את הרצועה לריבועים 4 אינץ'. חזור עם הבצק הנותר.
בסיר גדול, חום 2 אינץ ' של שמן צמחי ל 36
עבודה עם 8 ריבועים בכל פעם, לגלגל כל ריבוע לתוך סיגר רופף ושחרר אותו לתוך השמן החם. מטגנים מעל חום מתון, הופך פעם אחת, עד זהב פריך, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, מעבירים את המאפים לתבנית אפייה מגוררת נייר לניקוז. חזור עד שכל הבצק מטוגן.
לחמם מחדש את סירופ הדבש. באמצעות מלקחיים, מוסיפים כמה מאפים בכל פעם לסירופ הדבש ופונים למעיל.
מעבירים אותם לקערה גדולה ומפזרים קלות עם אגוזי מלך קצוצים וקינמון. חזור עד שכל המאפים מצופים. בזהירות להעביר את המאפים למגש ומגישים כל סירופ דבש שנותר על גבי.