המתכון האיטלקי נקניק ואפה ביצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו-55 דקות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בזיליקום, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מאפה ביצים נקניק איטלקי, מאפה נקניקיות איטלקי, ו איך לאפות נקניק איטלקי עם פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
לזרוק את קוביות הלחם עם 1 כף שמן להפיץ באופן שווה בשכבה אחת על גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פלפל ארבול
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד שהקוביות מתחילות להפוך לזהב בהיר סביב הקצוות, 10 עד 12 דקות (לא חומים יתר על המידה כמו קוביות הלחם ימשיכו לחום כאשר נאפים על גבי הנקניק בצלחת).
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
מחממים את השמן הנותר במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את הבצל והנקניק. לשבור את הנקניק עם כף עץ ומבשלים עד הנקניק מבושל דרך הבצל רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
8
מוסיפים את התרד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
מוסיפים את העגבניות היבשות ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרח
11
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך צלחת אפיית זכוכית 13-by-9-by-2-inch או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מפזרים את גבינת העזים על התערובת ומסדרים את קוביות הלחם על גבי. הפוך 6 חריצים קלים בתערובת, מרווחים זה מזה. כיסוי וצינה. זה יכול להיות מוכן 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
גבינת עיזים
13
סדק 1 ביצה לתוך כל חריץ, מוודא לשמור על החלמונים ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
דובדבנים מסוכרים נוספים
14
מפזרים את הביצים קלות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
דובדבנים מסוכרים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרח
15
אופים עד חלבוני הביצה נקבעים אבל חלמונים עדיין נוזליים, על 15 דקות (או 18 דקות עבור חלמון מבושל לחלוטין).