קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס אבוקדו שוקולד Wildtree (טבעוני)

מאפינס אבוקדו שוקולד Wildtree (טבעוני)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד טבעונית עם אבוקדו, עוגיות אבוקדו שוקולד טבעוניות, ו פודינג אבוקדו שוקולד טבעוני קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350ºF. קו 12 כוס מאפין פח עם כוסות מאפין נייר או רק גריז ואבק עם cocoa.In קערה גדולה ערבוב קערה, מערבבים יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.אבוקדו מחית במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים סירופ מייפל, חלב, שמן ווניל, ומעבדים עד שמנת. מערבבים את תערובת האבוקדו לתוך תערובת הקמח. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין ואופים על מתלה מרכז במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®