מאפינס אגוז תאריך
מאפינס אגוז תאריך הוא צמחוני ארוחת בוקר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. גשו לסופר וקנו שמן חריע, דבש, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מאפינס תאריך אגוז, בננה-תאריך-מאפינס אגוז, ו מאפינס אגוזים-אלה מאפינס מתוק עם חתיכות של אגוזי מלך ותאריכים הם חמים מושלם מהתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° עם מתלה בעמדה האמצעית. קו שמונה עשר כוסות מאפין עם ספינות נייר.
להביא את הקפה לרתיחה בסיר קטן.
להוסיף את התאריכים, להסיר מהחום, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מסננים את התאריכים, משליכים את הקפה, וקוצצים.
לטאטא יחד את הקמחים, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
לטאטא יחד את הביצים, דבש, סוכר, שמן, וחלב בקערה בינונית. הפוך היטב את החומרים יבשים, לשפוך את החומרים הרטובים, לטאטא יחד. מקפלים את התאריכים ואת האגוזים; לא overmix. כפית הבלילה לתוך כוסות מאפין, ממלא אותם שלושה רבעים מלאים.
אופים במשך 15 עד 18 דקות, או עד המאפינס הם חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי.
תן מגניב במשך 5 דקות במחבת לפני הסרת.