קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

מאפינס אוכמניות

מאפינס אוכמניות
מאפינס אוכמניות יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 18 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכון זה הוא אהב על ידי 2466 אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, אבקת אפייה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מאפינס אוכמניות, מאפינס אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור, להכין מחבת מאפין: מתלה מיקום במרכז התנור. מחממים תנור ל 204° (200°C). משמנים תבנית מאפין סטנדרטית 12 או קו עם כוסות מאפין נייר. (למעשה, עם פירות יער יהיה לך יותר בלילה מאשר רק עבור 12 מאפינס. אצווה זה עשה 18 מאפינס.)
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים מרכיבים רטובים וסוכר: בקערה נפרדת, מקציפים יחד ביצים, שמנת חמוצה, חלב, סוכר, חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים יחד עם כמה משיכות קלות, רק עד שהרכיבים היבשים נרטבים.
2
הוסף את פירות יער. (אם אתה משתמש גרגרים קפואים, להפשיר אותם קודם, ואז לנקז את הנוזל העודף, ואז מעיל אותם קלות בקמח.)
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
אל תתערבב יותר מדי! ערבוב יתר יגרום המאפינס להיות צפוף, לא רך. הבלילה לא צריכה להיות חלקה, אבל גושי למדי.
4
לשים לתוך כוסות מאפין ואופים: לחלק את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים ב 204° (200°C) עד קיסם מוכנס באמצע 1 או 2 של המאפינס יוצא נקי, 17-20 דקות (או יותר).
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
בואו מגניב במשך 2 עד 3 דקות לפני הסרת מהמחבת. אם לא מגישים חם, בואו מגניב על מדף.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מגישים בהקדם האפשרי, רצוי בתוך כמה שעות של אפייה.