תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס אוכמניות יוגורט יווני. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 149 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, סודה לאפייה, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות יוגורט יווני, מאפינס אוכמניות יוגורט יווני, ו אוכמניות שיבולת שועל מאפינס יוגורט יווני.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400ºF. תחתית גריז רק של 12 כוסות מאפינס בגודל רגיל, או קו עם כוסות אפייה נייר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, להכות חלב, שמן, יוגורט וביצה באמצעות מקציף חוט או מזלג. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט אוכמניות, עד הקמח הוא רטוב. מערבבים בעדינות אוכמניות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת.