מאפינס אוכמניות ללא גלוטן
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח אורז, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מאפינס אוכמניות ללא גלוטן, מאפינס תירס חמאה אוכמניות {ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן}, ו ללא גלוטן, ללא חלב, מאפינס שיבולת שועל אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 204°. חמאה מאפין פאן ואבק קל עם קמח טפיוקה, לדפוק עודף.
בקערה גדולה, להקציף יחד טפיוקה קמח, קמח תירס, קמח תירס, קורנפלור, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח.
בקערה בינונית, להקציף יחד חמאה, חלב, סירופ מייפל, וביצים.
באמצעות כף עץ, מערבבים מרכיבים רטובים למרכיבים יבשים עד לשלב מלא. מקפלים בעדינות אוכמניות.
מחלקים הבלילה בין כוסות מאפין, מילוי כל כוס 3/4 מלא.
אופים עד צמרות כיפות ולהרגיש קפיץ למגע, וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 15 דקות.
תן מגניב במחבת 5 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט.