מאפינס בננה עם פצפוצי שוקולד עם צילינדר גרנולה קראנץ
גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, קמח כוסמת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: עוגיות בננה, שוקולד צ'יפס וגרנולה, מאפינס גרנולה בננה שוקולד {&בגידה!!}, ו חמאת בוטנים שוקולד ובננה צ'יפס גרנולה.
הוראות
מחממים התנור שלך כדי 350ºFLine 16 כוסות מאפין עם מצעים נייר, או בקלילות oil.In קערה גדולה, לשלב את תערובת הקמח, סוכר חום, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מסטיק, קינמון, salt.In קערה נפרדת או כוס מדידה pyrex, לטאטא יחד את הבננות, שמן, מים, וניל.
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ומערבבים בעדינות עד שהבלילה אחידה וחלקה.מערבבים בשוקולד צ ' יפס.באמצעות חצי כוס למדוד, לגרוף את הבלילה לתוך שימורי מאפין מוכנים עד כל הבלילה משמשת.
מפזרים את הגרנולה על החלק העליון של המאפינס כדי לכסות. לא כל זה ידבק-זה בסדר.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד קיסם יוצא יבש.המאפינס ישמרו במיכל אטום למשך עד יומיים. להקפיא כדי לשמור אותם במשך זמן רב יותר.