מאפינס דלורית מתובלים
מאפינס דלורית מתובל דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תבלין פשטידת דלעת, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. וזה די גרוע. נסו מרק דלורית מתובל, עוגות דלעת מתובלות, ו מרק דלורית תפוחים מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים מעט תבנית של 12 כוסות למאפין.
בסיר בינוני עם מספיק מים כדי לכסות, להרתיח סקווש 20 דקות, או עד במכרז.
הסר מחום, ניקוז, ומחית במעבד מזון.
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, מלח ותבלינים פשטידת דלעת.
בקערה בינונית, מערבבים היטב חלב, ביצה וחמאה. מערבבים בסקווש. מקפלים את תערובת הדלעת לתוך תערובת הקמח רק עד לחלח.
כפית הבלילה למחבת המאפין מוכן, מילוי כוסות על 1/2 מלא.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי.
הסר מן מחבת מאפין מגניב על מתלה חוט.