מאפינס דלעת מעורבב פטל ושמנת
מאפינס דלעת מעורבב פטל ושמנת הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מן החיך בררן יש 916 אוהדים. אם יש לך מחית דלעת, פטל של דריסקול, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קרם פטל מעורבב, עוגת דלעת מעורבלת שמנת חמוצה, ו עוגיות דלעת עם גבינת שמנת מעורבבות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ו קו 18 כוסות cupcake עם ספינות (נייר אלומיניום מומלץ). אם באמצעות ספינות נייר, לרסס ספינות קלות עם תרסיס בישול לפני מילוי עם batter.In קערת ערבוב גדולה, היכו יוגורט, ביצים ווניל עד בשילוב טוב. מערבבים בדלעת וקינמון. מוסיפים לאט קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח, ערבוב עד בשילוב היטב. מלא ספינות 1/2 מלא עם batter.To הכן גבינת שמנת פטל, להכות גבינת שמנת רכה עם סוכר עד בשילוב היטב. מערבבים ומרסקים פטל לתוך שמנת עד משולב פירות יער שבור.
מניחים 1 כפית קרם פטל על גבי כוסות מלאות. קח קיסם או שיפוד וקרם מערבולת לאורך הבלילה.
אופים במשך 28-33 דקות, או עד אפוי אף.
מגישים טמפרטורת חדר או מקורר.