מאפינס זרעי פרג קמח תירס
מאפינס זרעי פרג קמח תירס עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם דוחן, קמח תירס, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די גרוע. נסו לחם פרג לימון לבישול איטי, אוטיס Spunkmeyer עוגיות פרג שקדים-להפוך מאפינס טעים בבית, ו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים דוחן על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש, ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי וריחני, על 10 דקות.
הסר מהתנור מגניב, על 5 דקות.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפין.
מערבבים דוחן, קמח, קמח תירס, זרעי פרג, 3 כפות סוכר, קליפת לימון, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה.
להקציף חלב, דבש, שמן קנולה, ביצה, ותמצית וניל יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב.
יוצקים הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן; מפזרים 1 כף סוכר מעל הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי וחולצות זהובות, 12 עד 15 דקות.