מאפינס לחם תירס חריף
מאפינס לחם תירס חריף עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 235 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קמח תירס, פלפל פובלנו, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו מאפינס לחם תירס חריף של אוטיס ספונקמאייר-חריף ומתוק, אי אפשר לנצח אותם, מאפינס לחם תירס חריף, ו מאפינס תירס ולחם תירס טבעוני ללא גלוטן (100% דגנים מלאים) (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרססים תבנית מאפינס של 12 כוסות בתרסיס טפלון.
במחבת מטגן בינונית, על אש בינונית, מוסיפים 2 כפות חמאה. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את הבצל והפלפלים ומקפיצים עד לריכוך, כ -4 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. מערבבים פנימה את התירס ומבשלים עד שהוא מחומם. מניחים בצד להתקרר.
ממיסים את החמאה המחודשת במחבת קטנה על אש נמוכה וברגע שהיא נמסה, מסירים מהאש.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח.
בקערה גדולה נוספת מוסיפים את חלב החמאה והביצים.
מקציפים קלות עד לאיחוד. בשיטת הבאר מוסיפים את החומרים הנוזלים לחומרים היבשים ומקפלים יחד עד לאיחוד.
מוסיפים את הירקות המוקפצים עם החמאה המומסת והגבינה הגרוסה וממשיכים להתקפל. הבלילה תהיה עבה מאוד.
בעזרת מידה של 1/2 כוס, גורפים באופן שווה את הבלילה לתבנית המאפינס.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר 10 דקות על רשת לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולראדס ריזלינג ספטלס. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -33 דולר.
![שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה]()
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.